Cloud Server – pomocion deri më 31.07.2020

VIVA4 Solutions » Cloud Server - pomocion deri më 31.07.2020
01

Cloud Server NJË

Specifikat:

 • 100 GB Hapesire SSD
 • 2 CPU Cores
 • 4 GB RAM i Dedikuar
 • 8 GB RAM Dinamik
 • Pa kufizim Trafik Mujor
 • Falas 1 IP te Dedikuar
 • Falas Panel Menaxhimi
 • 199 EUR Cmimi i Rregullt

99
në vit
02

Cloud Server DY

Specifikat:

 • 200 GB Hapesire SSD
 • 6 CPU Cores
 • 8 GB RAM i Dedikuar
 • 12 GB RAM Dinamik
 • Pa kufizim Trafik Mujor
 • Falas 1 IP te Dedikuar
 • Falas Panel Menaxhimi
 • 259 EUR Cmimi i Rregullt

149
në vit
03

Cloud Server TRE

Specifikat:

 • 300 GB Hapesire SSD
 • 10 CPU Cores
 • 12 GB RAM i Dedikuar
 • 18 GB RAM Dinamik
 • Pa kufizim Trafik Mujor
 • Falas 1 IP te Dedikuar
 • Falas Panel Menaxhimi
 • 369 EUR Cmimi i Rregullt

199
në vit

Çdo gjë eksluzive dhe e veçantë

Nuk dëshironi që uebsajti juaj të ndajë resurset e serverit me uebsajtet e klientëve tjerë? Nuk ka problem. Ju mund të merrni resurse të dedikuara vetëm për uebsajtin tuaj përmes serverëve tanë të fuqishëm cloud dhe me specifikat më të mira në treg. Hapësirë të dedikuar në SSD me qindra gigabajtë, me dhjetëra bërthama të dedikuara procesorike, me dhjetëra gigabajtë memorje të dedikuar RAM, trafik të pakufizuar tërësisht falas, panel menaxhimi falas ku mund të hostoni deri në dhjetë domeina e shumë specifika tjera që vështirë i gjeni diku tjetër ose së paku vështirë se i gjeni as me trefishin e çmimeve tona.
Të gjitha këto i ofrojmë me çmime të pabesueshme dhe me ofertën aktuale mund ta merrni një server të këtillë për vetëm 8.25 EUR në muaj!