Cloud Server – promocion deri më 30.06.2024

VIVA4 Solutions » Cloud Server - promocion deri më 30.06.2024
01

Cloud Server NJË

Specifikat:

 • 20 GB Hapesire SSD
 • 1 CPU Cores
 • 2 GB RAM i Dedikuar
 • 20 TB Trafik Mujor
 • Falas IPv6 te Dedikuar
 • Falas Panel Menaxhimi
 • 199 EUR Cmimi i Rregullt

99
në vit
02

Cloud Server DY

Specifikat:

 • 40 GB Hapesire SSD
 • 2 CPU Cores
 • 4 GB RAM i Dedikuar
 • 20 TB Trafik Mujor
 • Falas IPv6 te Dedikuar
 • Falas Panel Menaxhimi
 • 299 EUR Cmimi i Rregullt

149
në vit
03

Cloud Server TRE

Specifikat:

 • 80 GB Hapesire SSD
 • 3 CPU Cores
 • 8 GB RAM i Dedikuar
 • 20 TB Trafik Mujor
 • Falas IPv6 te Dedikuar
 • Falas Panel Menaxhimi
 • 399 EUR Cmimi i Rregullt

199
në vit
04

Cloud Server KATËR

Specifikat:

 • 160 GB Hapesire SSD
 • 4 CPU Cores
 • 8 GB RAM i Dedikuar
 • 20 TB Trafik Mujor
 • Falas IPv6 te Dedikuar
 • Falas Panel Menaxhimi
 • 599 EUR Cmimi i Rregullt

299
në vit
05

Cloud Server PESË

Specifikat:

 • 240 GB Hapesire SSD
 • 8 CPU Cores
 • 16 GB RAM i Dedikuar
 • 20 TB Trafik Mujor
 • Falas IPv6 te Dedikuar
 • Falas Panel Menaxhimi
 • 799 EUR Cmimi i Rregullt

499
në vit

Çdo gjë eksluzive dhe e veçantë

Nuk dëshironi që uebsajti juaj të ndajë resurset e serverit me uebsajtet e klientëve tjerë? Nuk ka problem. Ju mund të merrni resurse të dedikuara vetëm për uebsajtin tuaj përmes cloud serverëve tanë të fuqishëm. Hapësirë të dedikuar në SSD, bërthama të dedikuara procesorike, memorje të dedikuar RAM, trafik pothuajse të pakufizuar, panel menaxhimi falas ku mund të hostoni disa domeina e shumë specifika tjera që vështirë i gjeni diku tjetër me këso çmimesh.
Të gjitha këto i ofrojmë me çmime të pabesueshme ku me ofertën aktuale mund ta merrni një server të këtillë për vetëm 8.25 EUR në muaj!