Domein – promocion deri më 30.06.2024

VIVA4 Solutions » Domein - promocion deri më 30.06.2024
Kontrollo disponueshmërinë e domeinit
Verifiko
Urime! Domeini www.YourDomainName.com është i lirë
989një vit
Shtoje në shportë
Kontrollo për ndonjë tjetër >>
Na vjen keq! www.YourDomainName.com nuk është i disponueshëm.
Provoni sërish
Na vjen keq! Kontrollimi i databazës për domeinin www.YourDomainName.com rezultoi me gabim. Lejohen vetëm shkronja të gjuhës angleze.
Provoni sërish

Hapi 1: Domeini

Adresa juaj identifikuese në internet

Domeini është adresa e faqes, shtëpisë, zyrës apo dyqanit tuaj në internet si p. sh. firmajuaj.com e cila i mundëson qasje kujtdo nga kudo në informatat dhe ofertat e biznesit tuaj. Regjistrimi i domeinit është hapi i parë për prezencë online. Mungesa e prezencës online për cilëndo kompani në ditët e sotme do të thotë ngecje. Vendi i parë i kërkimit të informacionit sot është interneti, e nëse kompania juaj mungon atëherë ka të tjera aty në të cilat do të drejtohen klientët tuaj të mundshëm dhe të cilat do të përparojnë. Ne ofrojmë regjistrim të domeinave pothuajse në të gjitha prapashtesat ekzistuese me çmimet më të volitshme duke filluar nga 1.95 EUR në vit si .com, .net, .org… përfshirë .al. Për domeinat të cilëve nuk mund t’ua kontrolloni disponueshmërinë në këtë faqe si p.sh. al, na shkruani dhe ne ju tregojmë nëse ende janë të lirë.
Regjistroni sot domeinin tuaj për të zënë hapin dhe për të qenë konkurent në treg.
Nuk kushton shumë – 2 deri në 10 kafe më pak në vit!

 

Hapi 2: Hostingu

Përveç domeinit ju duhet edhe hostingu – banesa e faqes suaj në internet

Me regjistrimin e domeinit ju vetëm keni ndërmarrë hapin e parë për të qenë prezent në internet duke rezervuar adresën tuaj mirëpo për të shfaqur uebsajtin tuaj e për të pasur email adresat tuaja si emrijuaj@firmajuaj.com juve ju duhet edhe një pako hostingu.
Ju mund të zgjidhni njërën nga pakot tona të hostingut që i plotëson nevojat tuaja si Standard, për Biznese, Sipas Nevojës apo Cloud Serverë me çmimet më të volitshme në treg.
Me ofertën aktuale mund të blini pakon S1 Mini për vetëm 19.99 EUR në vit.

 

Hapi 3: Uebsajti

Përmes uebsajtit ofroni botës atë që doni – faqja/zyrja/dyqani juaj në internet

Ofroni botës përmes internetit atë që doni me një uebsajt të këndshëm, profesional dhe praktik. Ky do të ishte hapi i tretë dhe i fundit për të filluar dhe mbajtur lidhjen me botën dhe për përparim të mëtejmë. Qoftë uebsajt personal, për biznes, i thjeshtë apo i ndërlikuar për ne nuk paraqet aspak problem. Së bashku me ju përcaktojmë kërkesat, qëllimet dhe dëshirat tuaja të cilat i realizojmë 100%. Ne ju sigurojmë që uebsajtin tuaj e zhvillojmë në mënyrë profesionale, tërësisht të bazuar në kërkesat tuaja dhe duke aplikuar praktikat më të mira moderne. Kemi kualifikimet, përvojën dhe trajnimet e duhura. Në çdo kohë koordinohemi me ju në mënyrë që në fund të ndaheni plotësisht të kënaqur ose nuk paguani asgjë!
Po çmimi? Ne jemi të lirë në çmime por rrallëherë të lirë nga punët e zhvillimit të uebsajteve për klientët tanë.
Pa panikë! Na kontaktoni sa më parë dhe na angazhoni me punën tuaj.

 
* Çmimet promocionale të domeinave janë të vlefshme vetëm për vitin e parë dhe vetëm nëse porositen së bashku me ndonjë nga pakot e hostingut, përndryshe vlejnë çmimet e rregullta (shih te Çmimet: ‘Vazhdimi’)

Çmimet

Regjistrimi*

.al 9.95 €
.com 9.95 €
.net 9.95 €
.org 9.95 €
.info 9.95 €
.biz 9.95 €
.eu 9.95 €
.us 9.95 €
.in 9.95 €
.pw 9.95 €
.de 9.95 €
.ch 29.95 €
.me 29.95 €
.mk 29.95 €

Vazhdimi

.al 19.95 €
.com 19.95 €
.net 22.95 €
.org 22.95 €
.info 22.95 €
.biz 22.95 €
.eu 19.95 €
.us 19.95 €
.in 19.95 €
.pw 19.95 €
.de 19.95 €
.ch 39.95 €
.me 39.95 €
.mk 39.95 €