Hosting sipas nevojës

VIVA4 Solutions » Hosting » Hosting sipas nevojës
Detajet Zgjidh sipas nevojës
HapësirëGB
Trafik mujorGB
Email Adresa 0 1 10 Pa kufizim
FTP Llogari 1 5 10 Pa kufizim
Databaza 0 1 10 Pa kufizim
Nëndomeina 0 1 10 Pa kufizim
Backup Manual Mujor Javor Ditor

Krijoni pakon tuaj – zgjidhni vetëm ato që ju duhen

Juve që nuk ju përshtaten asnjëra nga pakot e hostingut mund të zgjidhni vetëm ato veçori dhe në atë sasi që ju nevojiten dhe kështu të krijoni pakon tuaj e të paguani vetëm për atë çfarë keni nevojë.

Pasqyra e Porosisë

0000në vit