Hosting Standard – promocion deri më 31.07.2024

VIVA4 Solutions » Hosting » Hosting Standard - promocion deri më 31.07.2024
Detajet S1 Mini S2 Bazike S3 Mesatare S4 Avancuar S5 Pa kufizim
Çmimi aktual
1999në vit
2999në vit
3999në vit
4999në vit
5999në vit
Cmimi i rregullt 29.95 EUR 39.95 EUR 59.95 EUR 79.95 EUR 99.95 EUR
Hapesire 500 MB 1000 MB 2000 MB 5000 MB Pa kufizim
Databaza 1 10 100 Pa kufizim Pa kufizim
Backup Manual Manual Manual Manual Manual
Email Adresa * 1 10 100 Pa kufizim Pa kufizim
FTP Llogari 1 10 100 Pa kufizim Pa kufizim
Nendomeina 0 5 10 100 Pa kufizim
Perkrahje teknike 24/7 Standard 24/7 Standard 24/7 Standard 24/7 Standard 24/7 Standard
Trafik Mujor 1 GB 5 GB 25 GB 100 GB Pa kufizim
Shto në shportë Shto në shportë Shto në shportë Shto në shportë Shto në shportë

* Email adresat standarde ndajnë hapësirën e njejtë me fajllat e uebfaqes dhe janë ideale për përdorim personal. Në pakon S5 hapësira maksimale për shërbim të emailave është 10GB. Hapësira shtesë për email adresa standarde kushton 9 EUR në vit për çdo GB shtesë. Email adresat Business Class me nga 5 GB hapësirë të veçantë mund të shtohen për 2.00 EUR/muaj apo falas përmes njërës nga pakot e biznesit.

Shërbimet e përfshira falas në cilëndo pako hostingu


Uptime i garantuar 99.9%
Paneli më i mirë cPanel

Pako Softaculous
CMS: WP, Joomla…

Statistika të avancuara
Backup & Restore

Antivirus për ueb
Antispam për emaila

Cron jobs automatik
& shumë shërbime tjera!

Çfarë është hostingu?

Hostingu është hapësira e rezervuar për uebsajtin tuaj në serverë, kompjuterë me karateristika të veçanta dhe me lidhje të shpjetë në internet puna e të cilëve monitorohet vazhdimisht. Përmbajtja e uebsajtit tuaj vendoset aty dhe kushdo që shkruan domeinin/adresën tuaj në brouser përmbajtja e cila shfaqet shërbehet nga këta serverë, përndryshe domeini/adresa juaj pa hosting nuk do të kishte uebsajt aktiv dhe nuk do të shfaqte asgjë.